12.Sınıflar EBA Akademi Toplantısı

12.Sınıflar EBA Akademi Tanıtım ve Kullanım Detayları Hakkında Bilgilendirme Toplantısını Gerçekleştirdik.

21.11.2020 348

12.Sınıflar EBA Akademi Tanıtım ve kullanım detayları hakkında bilgilendirme toplantısını tüm pandemi süreci kurallarına uyarak, sosyal mesafe kurallarınına dikkat ederek okul konferans salonunda gerçekleştirdik. Toplantıda Okul Müdürü Murat Bayrak EBA Akademi' nin tanıtımı yaparak başladı. Neden EBA Akademi kullanmamız gerektiğini, bize ne gibi faydalarının olduğunu ve kullanım detaylarını en ince ayrıntısına kadar anlattı. Ayrıca sınava kalan gün sayısının bilgisini verdikten sonra kalan süreyi en iyi şekilde değerlendirmek adına mutlaka EBA Akademiyi kullanmamaız gerektiğini vurguladı. Toplantıda Okul Müdür Yardımcısı Eda Ateş Gebedek, Biyoloji Öğretmeni Özgül Deveci, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Melahat Sümbül, Almanca Öğretmeni Pelin Yılmaz ve İngilizce Öğretmeni Hüseyin Kahveci hazır bulundu. Toplantıya katılan tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

21-11-202021-11-2020