Bu hafta 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası!

Bu hafta 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası!

LÖSEV pandemi öncesi dönemlerde lösemili çocuklar için #maskenitakfarkındalıkyarat sloganıyla konuya dikkat çekmek istemişti. 

03.11.2021 298

Lösemili Çocukların tedavi sürecinde bağışıklık sistemleri zayıf düşebiliyor. Bulaşıcı hastalıklardan korunmak adına taktıkları maske, maalesef onları psikolojik açıdan olumsuz etkileyebiliyor. Çevredeki insanların rahatsız edici bakışlarıyla, toplumda ötekileştikleri hissine kapılabiliyorlar. Bu sebeple ĹÖSEV maskenin bu yönünü, lösemili kardeşlerimize unutturmak ve yüzlerini gülümsetmek adına herkesi maske takmaya davet etmiştı. Pandemi öncesinde ve sonrasında biz de öğrecilerimiz ve ögretmenlerimizle maskelerimizi takıp çektiğimiz resimlerimizle projeye destek olmuştuk.

Bu yılda, bu  resimde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle  #lösemiliçocuklariçinelele  diyerek, onları pandemi koşullarında korumak adına maskemizi taktık.

Maskenin önemini,hem lösemili çocuklar açısından, hem de pandemi sürecinden dolayı daha da kavramış durumundayız.

Fakat LÖSEV bu yıl Lösemili Coçuklar için farklı bir sloganla yola çıktı!

 

Her şey bir çocuğun hayali ile başladı...

"Maskemi atarım, hayalime koşarım!"

Sağlıkla hayallerini gerçekleştirebilecekleri hayata kavuşabilsin tüm lösemili çocuklar. Okul olarak,daha önce de olduğu gibi  onların hayallarini gerçekleştirmek adına maddi ve manevi anlamda hazırız.

@losev1998 

#lösemiliçocuklarhaftası 

#lösemili1çocuğunhayali

 

03-11-2021