Dil Sınıfı Gurur Tablomuz

Dil Sınıfı Gurur Tablomuzda okulumuzun ilk 5 ' inde yer alan öğrencilerimiz.

02.08.2021 865

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı YKS sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlar neticesinde okulumuzun Yabancı Dil sınıfında ilk 5' e giren öğrencilerimiz belli oldu. Sıralamaya göre ilk sırada Selinay Çelik yer aldı. Listede yer alan diğer öğrencilerimiz sırasıyla Mehmet Emre Durgut, İkbal Büşra Öztürk, Umut Berk Ayar ve Rüya Sinopluoğlu oldu. Salgın koşullarında tüm olumsuzluklara rağmen üniversite sınavlarında göstermiş oldukları başarılarından dolayı tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Öğrencilerimizin çalışmalarında  başta İngilizce öğretmenimiz Selen Avcı olmak üzere 4 sene boyunca emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. İlerleyen yıllarda başarılarımızın devam etmesi dileğiyle.