Erasmus+Projemiz için Logo Yarışması

19.10.2020 473

Yeni  Erasmus+Projemiz "A unique Earth "  - Our Responsibility for a Sustainable Future ( "Eşşiz Dünya" – Sürdürülebilir bir dünya için üzerimize düşenler.) projemiz için  diğer ülke ortakları öğrencilerinin de katılacağı bir logo yarışması düzenlenecektir. Yarışmaya tüm sınıflardan katılım sağlanabilir. Logo hazırlayan öğrenciler okulumuz öğretmenleri Hüseyin Kahveci, Pelin Yılmaz, Selen Avcı'ya ulaşabilirler.

Proje ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

19-10-2020

Poster çalışmaları konusunda göstermiş olduğu üstün gayret ve çalışmalarından dolayı 10-A sınıf öğrencilerinden Mert Can Albuzlu' ya teşekkür eder, başarılar dileriz. Sizleri de Logo yarışmasına katılım konusunda Mert Can kadar gayretli ve yaratıcı olmanızı tavsiye ederiz. Şimdiden hepinize iyi çalışmalar.