Kütüphanemizde Barkod Sistemi Başladı

Sayın Vahdet VELİOĞLU ve Neslin VELİOĞLU' nun bağışları ile yapılan okul kütüphanemizde artık barkodlu sitem devrede.

05.05.2022 459

07.02.2022 tarihinde kullanıma açılan okul kütüphanemizde günden güne kitap sayısını arttırmaya devam ediyoruz. Yapılan bağışlar sayesinde artan kitap sayımızı bilmek, kütüphanede düzeni sağlamak ve öğrencilerimizin kütüphane kullanımını arttırmak adına tüm kitaplarımızı bilgisayar programı ile kayıt altına aldık. Bugünden itibaren kütüphanemizden ödünç kitap alacak öğrencilerimiz, görevli öğrenciler aracılıyla barkodlu sistemi kullanacaklardır. Tüm öğrencilerimize duyurulur. Kütüphane yapımında, kitapların kütüphaneye kazandırılması aşamasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ayrıca barkodlu sisteme geçiş sürecinde emek harcayan ve görev alan Öznur Cankütük, Nehir Azra Adıgüzel, Sıla Nur Güneş ve Beyza Birinci isimli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

05-05-202205-05-2022