Medya Okuyazarlığı ve Dezenformasyonla Mücadele Konulu E-Twinning Projemizin Logo ve Afiş Yarışması Sonuçlandı

"Bilinçaltına Farkındalık ve Yolculuk" isimli E-Twinning projemizin  Logo ve Afiş yarışmaları sonuçlandı.

03.04.2022 927

Kilimli Anadolu Lisesi bünyesinde :"Bilinçaltına Farkındalık ve Yolculuk" Medya Okuyazarlığı ve Dezenformasyon, Yaratıcı düşünme, Algı Yönetimi, Sosyal Medya konuları ile ilgili Logo ve Afiş yarışması sonuçları belli oldu. Başta kazanan öğrencilerimiz olmak üzere yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize, desteklerinden dolayı okulumuzda görev yapan tüm öğretmenlerimize ve okul idarecilerimize teşekkür ediyoruz.

Logo yarışmasını kazanan 10-A sınıfından Öznur Cankütük

03-04-2022