Okul Aile Birliğimizden Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Yıldız'a Ziyaret

Okul Aile Birliğimizden Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Yıldız'ı Makamında Ziyaret Etti.

30.09.2021 502

Okul Aile Birliğimizin değerli üyeleri  Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Muzaffer Yıldız'ı makamında ziyaret ederek, okulumuzun taşınması sürecinde desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Ayrıca okulumuzun yer aldığı tüm projelerde ve gerçekleştirilen başarılarda İlçe Milli Eğitim olarak verilen destekten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Önümüzdeki süreçte desteğin artarak devam etmesi temennisinde bulundular. Biz de okulumuz, velilerimiz ve öğrencilerimiz adına kendilerine teşekkür ederiz.

30-09-2021