Oyuncak Yardımı Kampanyası Düzenledik

Oyuncak Yardımı Kampanyası Düzenledik

Kan Bağışı ve Kızılay Kulübü Ögretmeni Özgül Deveci ve Değerler Kulübü Ögretmeni Pelin Yılmaz Rehberliğinde Oyuncak Yardımı Kampanyası Düzenledik.

21.12.2021 221

Kan Bağışı ve Kızılay Kulübü Ögretmeni Özgül Deveci ve Değerler Kulübü Ögretmeni Pelin Yılmaz rehberliğinde bir oyuncak yardımı kampanyası düzenledik. Öğrencilerimizden, velilerimizden ve ögretmenlerimizden gelen destek ile iyi durumda olan eski oyuncaklarla, yeni oyuncaklarla ve kırtasiye malzemeleriyle dolu kolilerimiz bugün yola çıktı.  Ağrı'daki bir anaokuluna yardımları göndermemiz için aracı olan @koyokullariyardimprojesi ne teşekkür ederiz. Daha öncede Adana'da bir anaokuluna yardım göndermemize vesile olmuşlardı.

Türkiye'nin pek çok yerinde minik kalplere dokunan ve yardımları özenle ulaştıran @koyokullariyardimprojesi nin çalışmalarını takip etmeye devam edeceğiz. Siz de bu platform üzerinden yapılan yardım kampanyalarına destek olabilirsiniz.

Bu yardım kampanyasında bize destek olan kulüp ögrencilerimiz 11-A Sınıfından Halil Hilmi Malakcı'ya, 12-A Sınıfından İrem Tuna'ya ve Tuana Bilgin'e teşekkür ediyoruz.