Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Geomatik Mühebdisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Topan ve Başkan Yardımcısı Kurtuluş Sedar Görmüş'e meslek ve bölüm tanıtımı için teşekkür ederiz.

10.04.2023 220

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Geomatik Mühebdisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Topan ve Başkan Yardımcısı Kurtuluş Sedar Görmüş 7 Nisan 2023 Cuma günü okulumuza gelerek bölümleri ve meslekleri ile ilgili bilgilendirici toplantı gerçekleştirdiler. Yaklaşım 1 saat süren etkinlikte öğrencilerimizin sorularını cevaplayan ve tanıtımı gerçekleştiren değerli hocalarımıza teşekkür ederiz.

10-04-202310-04-2023