"Sevgi varsa, engel yoktur! " Konuğumuz Dünya Şampiyonu Burcu Dağ

Engel onlarda değil; onları engelli gören zihinlerdedir. Empati kurarak engelleri kaldırmak, herkes gibi toplumsal hayata tam katılmalarını sağlamak, hepimizin vazifesi...

12.12.2021 670

Geçtiğimiz 3 Aralık Günü kutlanan Dünya Engelliler Günü kutlamaları kapsamında canlı yayın konuğumuz 2013 Para-Okçuluk Dünya şampiyonu , 2014 Para-Okçuluk Bireysel yarışmalarda Avrupa üçüncüsü, Kadınlarda Takım olarak Avrupa üçüncüsü,  Mix Takım olarak Avrupa şampiyonu Burcu Dağ. 18.12.2021 Cumartesi günü saat 19:00' da Youtube kanalımızda canlı yayında sizlerle buluşacak. Sayın Burcu Dağ ile okçuluk ve para-okçuluk sporlarının ne olduğundan, Türkiye'deki durumu ve gelişiminden, sporcumuzun başarılarından ve bu başarılara nasıl elde ettiğinden, gelecekte bu sporu yapmak isteyenlere vereceği tavsiyelerden ve spora dair merak edilen tüm konulardan bahsedeceğiz.

 

Ayrıca Youtube Canlı yayın sırasında sizlerden gelen soruları kendisine iletip, cevaplarını sizlerle paylaşacağız. Şimdiden kendisine davetimizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz.