Teşekkürler Drama Ekibi, Teşekkürler Çocuklar

Momo ve Arkadaşları - Kayıp Hazine Oyunumuz İle Fırtına Gibi Esiyoruz...

09.06.2022 358

31 Mayıs Salı günü ilk gösterimini Kilimli Yıldız Yavuz Özel Eğitim Uygulama Okulunda gerçekleştirdiğimiz Momo ve Arkadaşları - Kayıp Hazine çocuk oyunumuzu çevre ilkokullarda oynamaya devam ediyoruz.3 Haziran Cuma Madenciler İlkokulu, 6 Haziran Pazartesi 100.Yıl İlkokulu, 8 Haziran Çarşamba İsmet İnönü İlkokulu ve 9 Haziran Perşembe Ziya Gökaklp İlkokulunda oyunumuzu sergiledik. Oyunumuzu sergilediğimiz okullarda karşılaştığımız harika ev sahipliği  için okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilere sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Ayrıca bizden yardımlarını esirgemeyen Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Muzaffer Yıldız' a teşekkürlerimizi bildiriyoruz.

Oyunumuzun hazırlanması aşamasında ve gösterimi sırasında bizleri destekleyen Okul Müdürümüzü Sayın Murat Bayrak ve Müdür Yardımcımız Sayın Eda Ateş Gebedek'e, emeği geçen öğretmenlerimize ve tabiki harika performansları için sevgili öğrencilerimiz Ahmet Bekir Aydemir, Buse Nur Sezer, Emirhan Yaprak, Eylül Gürel, Nehir Azra Adıgüzel, Özkan Soylu, Öznur Cankütük, M.Ali Karataş, Şevval Karadere, Salih Can Kurt, Ahmet Enes Arıma, Kaan Paşa Yaşa, Ceylin Kadam ve Meryem Malkoç' a teşekkür ediyoruz.

09-06-202209-06-202209-06-202209-06-202209-06-202209-06-2022