Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile İmzaladığımız Protokolün Çalışmalarına Başlıyoruz.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile İmzaladığımız Protokolün Çalışmalarına Başlıyoruz.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile İmzaladığımız Protokolün Çalışmalarına Başlıyoruz.

27.09.2023 138

9 Haziran 2023 tarihinde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile imzaladığımız “Eğitimde Ortaklık Protokolü ” ile ilgili çalışmalara başlıyoruz. Protokol çalışmalarına ilk olarak “Sosyal, Kültürel, Teknolojik Çalışmalar” başlığı ile başlıyoruz. Bu kapsamda bizlerin randevu talebini kabul eden Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Sayın Şemseddin Dağlı,  Dekan Yardımcısı Sayın Ali Asgar Cakmakcı ve Fakülte Sekreteri Sayın Muazzes Şallı ile bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantı esnasında Kilimli Anadolu Lisesi Müdürü Murat Bayrak, Müzik Öğretmeni Ali Uludağ, Resim öğretmeni Aynur Sarısoy ve İngilizce Öğretmeni Hüseyin Kahveci hazır bulundu.

Toplantıda Kilimli Anadolu Lisesi Müdürü Murat Bayrak imzalanan protokolün amaçları, yazım süreci ve varılmak istenen hedefler ile ilgili bilgi verdi. İngilizce Öğretmeni Hüseyin Kahveci Protokolün içeriği ile ilgili kısa bir bilgilendirme yaptıktan sonra Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Sayın Şemseddin Dağlı Protokol ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ardından Protokolün Güzel Sanatlar Fakültesi ile ilgili bölümü hakkında yorumda bulunan sayın dekan planlama konusunda sözü Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Ali Asgar Cakmakcı’ya bıraktı. Sürecin ilerleyişi ile ilgili düşüncelerini paylaşan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Ali Asgar Cakmakcı ilgili branş öğretmenleri olan Müzik Öğretmenimiz Ali Uludağ ve Resim Öğretmenimiz Aynur Sarısoy ile fikir alışverişlerinde bulundu.

Bizi güler yüzleri ile ağırlayan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Sayın Şemseddin Dağlı,  Dekan Yardımcısı Sayın Ali Asgar Cakmakcı ve Fakülte Sekreteri Sayın Muazzes Şallı’ ya teşekkür ediyoruz. Protokolün çalışmalarına başladığımız için oldukça heyecanlı olduğumuzu, tüm veli ve öğrencilerimizin de bizimle bu heyecanı paylaştıkları için çok mutluyuz. 

 

27-09-202327-09-202327-09-2023