EBA Akademik Destek Sistemi Hakkında Toplantımızı Gerçekleştirdik

09.11.2020 489

Okul Müdürü Murat Bayrak yönetiminde EBA Akademik Destek çalışmaları kapsamında oluşturulan komisyon ilk toplantısını gerçekleştirdi. Kurulan komisyonda Okul Müdürü Murat Bayrak, Okul Müdür Yardımcısı Eda Ateş Gebedek, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Melahat Sümbül, Almanca Öğretmeni Pelin Yılmaz, Tarih Öğretmeni Emrah Uludüz, İngilizce Öğretmenleri Selen Avcı ve Hüseyin Kahveci yer aldı. Toplantıda alınan kararlar çercevesinde görev dağılımları yapıldı. Ayrıca kısa süre içerisinde 11 ve 12.Sınıf öğrencilerinin  EBA Akademi kullanımı hakkında detaylı şekilde bilgilendirilmelerine, önümüzdeki hafta sonuna kadar öğrencilerin hedeflerini belirlemeleri işlemlerinin bitirilmesine ve seviye belirleme sınavlarının sistem üzerinden çözülmesine karar verildi.

09-11-202009-11-202009-11-202009-11-2020