"Model United Nations" Etkinliğinde Yerimizi Aldık

2-4 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen Model United Nations (MUN) kapsamında İbrahim Süheyla İzmirli Fen Lisesinin düzenlediği etkinlikte yerimizi aldık.

05.06.2023 273

2-4 haziran tarihleri arasında gerçekleşen  Model United Nations (MUN) kapsamında İbrahim Süheyla İzmirli Fen Lisesinin düzenlediği etkinlikte Zonguldak TED Koleji, Zonguldak Fen Lisesi, Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesi, Mehmet Çelikel Lisesi, Kozlu Anadolu Lisesi, Alaplı Anadolu Lisesi, Prof.Dr Şaban Teoman Duralı Bilim ve  Sanat Merkezi, Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kdz. Ereğli Alemdar Anadolu Lisesi, Mehmet Ali ve Kadri Yılmaz Anadolu Lisesi ,Kdz. Ereğli Şahende Hayrettin Yavuz Bilim ve Sanat Merkez, Kdz. Ereğli İbrahim İzmirli Gülüç Anadolu Lisesi, Kdz. Ereğli İMKB Atatürk Anadolu Lisesi, Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi ile birlikte Kilimli Anadolu Lisesi olarak bizde yerimizi aldık. İlk gün etkinliğinin başlangıcında Tatoğlu Kültür Merkezinde açılış konuşması yapılarak etkinliğe başlamak için Fen Lisesinde öğrenciler komitelerine göre yerleştirildi. Burada yapılan aktivitelerle öğrenciler ülkelerini tanıttıktan sonra tanışma aktiviteleri ile öğrencilerin rahatlaması sağlandı.

Etkinliğin ikinci gününü komiteler kendi içlerinde sorumlu oldukları konuları tartışarak geçirdiler. Etkinliğin son günü olan üçüncü gün ise her komite kendi çözüm önerilerini verdi. Ardından sertifika verme törenine geçildi. Etkinlikte emeği geçen İbrahim Süheyla İzmirli Ereğli Fen Lisesi idarecilerine, öğretmenlerine, öğrencilerine ve personeline teşekkür ediyoruz. Etkinlikte yer alan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Öğrencilerimizi etkinliğe hazırlayan okul İngilizce Öğretmenleri Filiz Kahveci ve Hüseyin Kahveci’ye teşekkür ederiz.

1.Gün

05-06-2023