Öğretmenime Mektup Yarışması Birincisi Bizden

13.11.2020 511

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel olarak İlkokullar 3. ve 4. Sınıflar, Ortaokullar 5. 6. 7. ve 8.Sınıflar, Lise 9. 10. 11. ve 12. Sınıflar arasında "Öğretmenime Mektup" temalı mektup yazma yarışması sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre okulumuz öğrencisi Eda Güneş İlçe birinci olarak bizi gururlandırdı. Bu süreçte Eda' yı destekleyen öğretmenlerine ve ailesine teşekkür eder, kendisini tebrik ederiz. Birinciliklerin devamının gelmesi dileğiyle.