Sevgili Öğrencilerimize İyi Tatiller

Okul Müdürümüz Sayın Murat BAYRAK 'ın 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Ara Tatil Mesajı

14.11.2020 308

Okul Müdürü Murat Bayrak' ın tatil mesajı;

Tüm zorluklara rağmen büyük gayretle ve başarıyla sürdüğümüz eğitim-öğretim yılının ilk ara tatiline (16- 20 Kasım) başlamış bulunuyoruz. Zorlu geçen bu salgın döneminde bizden desteklerini esirgemeyen değerli velilerimize, çalışmalarına hiç ara vermeden hep daha iyisini başarabilmeyi hedefleyen saygıdeğer meslektaşlarıma ve çalışmaları ile bizleri gururlandıran sevgili öğrencilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Değerli velilerimizden ara tatil sürecinde çocuklarını desteklemeye devam etmelerini, onlarla zaman geçirmelerini ve bol bol onları dinlemelerini bekliyoruz. Sevgili öğrenciler sizlerden de ara tatil döneminin hemen ardından başlayacak olan yazılılarınıza çalışmanızı, kitap okumalarını, varsa ödevleriniz yapmanızı ve iyice dinlenip 23 Kasım 2020 tarihinden itibareb derslere katılmanızı bekliyoruz.

Tüm öğrencilerimize iyi tatiller.